علیرضا حاجیان‌زاده، مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، از ایجاد «مدارس اسلامی» وابسته به حوزه‌های علمیه در استان‌های کشور در آینده نزدیک خبر داد.


 طی سالهای گذشته طرح تفتیش و دسته‌بندی عقیدتی دانش آموزان بوسیله حوزه‌های علمیه و با حضور پر تعداد طلاب در مدارس اجرایی شد. همچنین آموزش و پرورش ملزم به برگزاری مراسم نوحه خوانی و آیین‌های مذهبی با مدیریت روحانیون در مدارس گردید. اکنون علیرضا حاجیان‌زاده، مشاور وزیر آموزش و پرورش خبر راه‌اندازی مدارس اسلامی را در کشور می دهد که دست روحانیون را برای نظارت و نفوذ بیشتر به باورها و عقاید دانش آموزان باز می گذارد.

علیرضا حاجیان‌زاده با بیان اینکه امروز حوزه‌های علمیه به‌صورت رسمی وارد حوزه تألیف کتب درسی شده‌اند، گفت: پیشنهاد شد تا مدارس علوم و معارف اسلامی در استان‌ها ایجاد شود.

وی روز یکشنبه در سمنان گفت: «حضور مبلغین ثابت در مدارس بهترین کار تبلیغی است.»

این مقام دولتی مشارکت دستگاه‌های برون‌سازمانی از جمله حوزه علمیه را بخشی از «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» و همچنین توصیه رهبر جمهوری اسلامی اعلام کرد.

او با تاکید بر این که «حوزه‌های علمیه باید در عرصه‌های مختلف مردمی و حاکمیتی تاثیرگذار باشند» گفت که حوزه‌های علمیه می‌توانند در «بیش از ۱۰۰ دستگاه» دولتی «نقش موثر» ایفا کنند.

همچنین به گفته حاجیان‌زاده، در «اتاق فکر حوزه‌های علمیه» دستورالعمل‌هایی برای فعالیت مربیان پرورشی در سطح مدارس تدوین شده است.