پس از ماجرای تجاوز سعید طوسی قاری مطرح نزدیک به خامنه‌ای به شاگردانش، حتا آندسته از خانواده‌هایی که به مسائل اسلامی و قرآنی اعتقاد دارند هم در فرستادن فرزندانشان به کانون‌های دینی و قرآنی احتیاط بیشتری می کنند.

«محبت نیوز»- مهدی قره شیخلو رئیس مرکز امور قرآنی اوقاف و امور خیریه پنجشنبه ۱۶ بهمن در بازدید از دارالقرآن «مرکز افق» در شهرستان رودسر گفت «بیشتر مخاطب برنامه‌های قرآنی، زنان و دختران هستند.»


قره شیخلو تأکید کرده «موسسات و متولیان آموزش قرآن، باید آموزش را به خانه‌های مردم ببرند» و پیشنهاد داده «در ایام شیوع کرونا می توان برنامه های قرآنی را در منازل مردم اجرا کرد.»
علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی مرداد سال ۱۳۹۰ در یک سخنرانی اظهار اميدواری کرد که «حرکت قرآنی در کشور به گونه‌ای گسترش و استمرار يابد که ملت ايران با برخورداری از حداقل ۱۰ ميليون حافظ قرآن به ملتی پولادين تبديل شود.»
میلیاردها تومان بدوجه سالیانه صرف تبلیغات دینی و قرآنی می‌‌شود اما همچنان دستگاه‌‌های مربوطه و نهادهای دینی و مراکز اسلامی که هرکدامشان به صورت یک بنگاه برای بانیان و موسسان آن عمل می‌‌کنند از کمبود بودجه شکایت دارند.

قشر هدف برای فعالیت‌های دینی و قرآنی همواره کودکان و نوجوانان هستند با این وجود پس از ماجرای ارتباط جنسی و تجاوز سعید طوسی قاری مطرح نزدیک به خامنه‌ای به شاگردانش حتا آندسته از خانواده‌هایی که به مسائل اسلامی و قرآنی اعتقاد دارند در فرستادن فرزندانشان به کانون‌های دینی و قرآنی احتیاط بیشتری می کنند.
فساد کارگزاران حکومت که اغلب‌شان یا روحانیون و آیت‌‌الله‌‌ها هستند یا مریدان آنها با کت و شلوار سبب اسلام‌گریزی مردم شده است. طی سالهای اخیر مراجع بلندپایه بارها و بارها نسبت به خالی شدن مساجد هشدار دادند. آنها فضای مجازی و ماهواره را رقیب خودشان می‌‌بینند.
بسیاری از مردم که از اسلام رویگردان می‌‌شوند یا به طور کل قید دینداری را می‌‌زنند و یا به مسیحیت و سایر ادیان گرایش پیدا می‌‌کنند و این نگرانی‌ها را در حکومت افزایش داده و از این رو به شدت با سکولاریسم و مسیحیت در ستیزند.