افزایش مدت زمان رسیدگی به تقاضاهای پناهندگی در آلمان
پناهجویانی که در آلمان تقاضای پناهندگی کرده اند، باز هم مدت بیشتری منتظر تصمیم مقامات مسئول خواهند ماند. یکی از دلایل آن پاندمی کرونا اعلام شده است.
«محبت نیوز»- در سال گذشته میلادی مدت زمان معمول برای طی مراحل پناهندگی در آلمان سه تا هشت ماه بوده است، در حالی که در سال ۲۰۱۹ این مدت بین یک تا شش ماه بود. این مطلب را روزنامه آلمانی «نوی اوسنابروکر سایتونگ» بر اساس پاسخ وزارت کشور آلمان فدرال به پرسش اولا یلپکه نماینده حزب چپ ها در پارلمان فدرال به منتشر کرد.
به گزارش دویچه وله، یکی از دلایل اساسی طولانی شدن این روند پاندمی کرونا بوده است که گویا سبب گردید موقتن هیچ تصمیمی در مورد درخواست های پناهندگی گرفته نشود. این زمان انتظار در سه سال گذشته سابقه نداشته است.
در گزارش این روزنامه آمده است که به این ترتیب حکومت فدرال از هدفی که خود تعیین کرده بود، دوباره فاصله گرفته است. در آغاز بحران مهاجرت در سپتامبر ۲۰۱۵، انگلا مرکل صدراعظم آلمان و نخست وزیران ایالتی به توافق رسیدند که به درخواست های پناهندگی طی سه ماه رسیدگی کنند. در توافقنامه ائتلاف حاکم نیز از رسیدگی سریع به تقاضا های پناهندگی به عنوان یک هدف ذکر شده است.
در گزارش روزنامه آمده است که مراحل پناهندگی در مراکز موسوم به «انکر» به هیچ صورت کوتاه تر نبوده بلکه برعکس روند این پروسه را طولانی تر کرده است. این در حالیست که هورست زیهوفر وزیر کشور آلمان فدرال این مراکز را در سال ۲۰۱۸ با این وعده ایجاد کرد که مراحل رسیدگی به درخواست های پناهندگی و تصمیم گیری در مورد آن با سرعت بیشتری انجام می شود.
اولا یلپکه، مسئول سیاست داخلی حزب چپ ها با انتقاد از این وضعیت گفت: «این اردوگاه های که زیهوفر طراحی کرده است، در حقیقت برای تسریع روند پناهندگی نیست، بلکه بیشتر به منظور آنست که متقاضیان پناهندگی با اسکان یافتن گروهی در مناطق دورافتاده، منزوی شوند، دلسرد و ناامید گردند و حقوق شان سلب گردد.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر